• 0252 382 82 18

Ocean Sail: Erkekler İçin Şort Mayo Rehberi

Ocean Sail: Erkekler İçin Şort Mayo Rehberi

Yaz bitti ve kış mevsimi yağmurlarla beraber gelmeye başladı. 2021 yaz sezonuna şimiden hazırlanın.
Yaz tarzınızla plajda veya havuzda da fark yaratmak, hem şık hem de konforlu bir yaz tatili geçirmek için Ocean Sail 2020’in erkek mayo şortlarını sunduk ve Ocean Sail 2021 mayo şortlarını sizler için hazırlamaya başladık ! 

Ocean Sail Quick Dry mayo şortları çabuk kuruma özelliği ile maksimum konfor sağlıyor.  Ocean Sail mayo şortların canlı renkler ve farklı desenlerle yazın enerjisine uygun, hareketli bir plaj stili yaratıyor.
Mayo seçimi yaparken bilmeniz gerekenler ise Ocean Sail Blog'da!


Kısa Boylu Erkekler İçin Şort Mayo : 

Eğer boyunuz kısa ise bacak boyunuzu mümkün olduğunca uzun göstermeniz gerekir, bundan dolayı şort mayo seçimi yaparken kısa modelleri seçmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Board şortları gibi uzun mayolar pek tercih etmeyeceğiniz modeller arasında olmalı.
Kısa ve hafif bol şort mayolar sizin için çok uygun olacaktır. Üzerinde büyük desenler bulunan şort mayolar da sizin için tercih edilmeyecekler arasında olmalı. Mümkün olduğunda küçük desenlere sahip mayoları tercih etmenizi öneririz. Ek olarak kısa boylu erkekler mayo seçiminde renk ve desene de önem vermelidir. Koyu tenlilerin canlı renklerde şort mayo tercih etmesi gerekirken, açık tenlilerin ise soluk renklerden uzak durması gerekir.

 

DSCN2157


 


Uzun Boylu Erkekler İçin Şort Mayo :

Eğer boyunuz uzun ise plaj tarzınızda seçim yaparken son derece rahat ve özgürce davranabilirsiniz. Özellikle kalça kısmı dar, bacak kısmı bol olan ve diz boyunda biten şort mayolar sizin için en tercih edilebilir olacaktır. Kısa şort mayolar ise sizi olduğunuzdan daha uzun gösterecektir. Seçim sizin istediğiniz neyse o! Bizim tavsiyemiz,sizi ve stilinizi öne çıkarmayı sağlamak adına, uzun şort mayo modellerini seçmeniz olacaktır. Uzun boylu erkeklerin renk konusunda seçim yaparken koyu renklerde mayolara yönelmesinde fayda var; koyu renkli şort mayolar her ten rengine uyum sağlayacak ve uzun boylu erkeklere çok yakışacaktır. 

DSCN2219[1]


 


Zayıf Erkekler İçin Şort Mayo : 

Eğer zayıf bir vücuda sahipseniz, seçeceğiniz şort mayo ile bunu değiştirebilirsiniz. Peki, nasıl? Zayıf olduğunuzdan dolayı sizin için önemli olan şort mayonun boyu değil, mayonun malzemesi ve kesimidir. Olabildiğince dar şort mayo modellerini seçmeye çalışın. Sizin için bol olan mayolar ıslandıkça bacaklarınıza yapışacak ve sizi daha zayıf gösterecektir. Seçim yaparken mayonuzun bel kısmının lastikli olmasından ziyade düğmeli olması da size yardımcı olacaktır. Bir diğer illüzyon detayı da renk ve desenlerde! Açık renkli baskılara sahip şort mayo modellerinden sakının. Sizi daha fit gösterecek olan koyu renklere yönelin. Desen konusunda ise sezon trendi tropikal desenler ve zayıflığınızı örtecek yatay çizgili şort mayo modellerini tercih edebilirsiniz.

DSCN2220[1]


 


Kilolu Erkekler İçin Şort Mayo :

Kilolu erkekler de şort mayo seçiminde birkaç ayrıntıya dikkat ederek zayıf görünüme sahip olabilir. Şort mayo seçiminde  bacaklarınız ve karın bölgeniz arasındaki dengeyi doğru bir şekilde kullanabilir ve yazımızın ilk bölümünde bahsettiğimiz boya göre şort mayo seçimi önerilerimizi dikkate alabilirsiniz. Eğer boyunuz uzun ise kısa şort mayo modelleri tercih etmemeniz sizin için daha iyi olacaktır. Dar kesim şort mayolar da tercih etmemeniz gereken modeller arasında. Spor kesim, bacak kısmı bol ve geniş bel bantlarına sahip mayo modelleri sizin için çok çok iyi olacaktır. Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise renk ve desen seçimleridir. Özellikle dikey çizgili şort mayo modelleri sizi hem olduğunuzdan ince hem de uzun gösterecektir. Renk seçiminde koyu ve baskın renkler yerine, sade ve yumuşak renkleri tercih edin.
 

DSCN2221[1]


 


İlgili Mesajlar
Ocean Sail: Erkekler İçin Şort Mayo Rehberi
Ocean Sail: Erkekler İçin Şort Mayo Rehberi
  • Nov 08, 2020
  • 2855 Görüntüleme

Ocean Sail ailesi olarak; erkeklerin sezon trendlerine ya da vücut tiplerine göre en doğru şort mayoları seçme...

Modal T-Shirt : Modal Kumaş Nedir ?
Modal T-Shirt : Modal Kumaş Nedir ?
  • Nov 08, 2020
  • 2947 Görüntüleme

Özel üretimi ile modal kumaş günümüzde en kaliteli çeşit arasında yer almaktadır. Günümüzde farklı alanlarda k...